Wagenpark

Veelzijdig wagenpark staat garant voor kwaliteitstransport

Vos Transport Zaltbommel heeft een uitgebreid wagenpark waarmee vrijwel iedere transportvraag kan worden ingevuld. Onze ruim 55 trailers bestaan daarom uit:

  • Walking floor trailers
  • Tautliners
  • Box trailers

Trailer uitrusting

De meeste tautliners zijn uitgerust met een TÜV XL-certificaat voor ladingzekering. Dit is een zware norm voor de veiligheid van geladen opleggers bij mogelijke botsingen. Sommige trailers zijn ook voorzien van een laad-/losklep.

Verder beschikt Vos Transport Zaltbommel over trailers die zijn uitgevoerd met een zogeheten walking floor, waar in de lengterichting drie verzonken platen zijn gemonteerd die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dat systeem gebruiken we met name voor het lossen van los gestort goed. Bijvoorbeeld het transport van zaden vanuit Frankrijk naar Nederland. Onze walking floor trailers zijn gecertificeerd voor het transport volgens GMP+. Hierdoor vervoeren wij uw producten volgens de strenge GMP regels en normen.

Moderne GPS- en GPRS apparatuur

Al onze vrachtauto’s zijn uitgerust met een boordcomputer. Deze computer voorziet in moderne navigatie en GPS- en GPRS-apparatuur. Daardoor staan onze vrachtauto’s real-time in contact met onze thuisbasis en kunnen we adequaat inspelen op onverwachte omstandigheden binnen onze routes en onze opdrachtgevers voorzien van de meest actuele informatie.

Nieuws

Meer nieuws