Wegtransport

Met ca. 40 goed uitgeruste vrachtauto’s en meer dan 55 trailers verzorgen we dagelijks de binnenlandse distributie voor veel grote en middelgrote opdrachtgevers uit binnen- en buitenland. Maar ook voor het vervoer van deel- en complete ladingen binnen de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk zijn wij uw logistieke partner.

Vervoer van 1 pallet tot complete ladingen

Vos Transport Zaltbommel kan door het breed geoutilleerde wagenpark dat aan de laatste milieunormen voldoet vrijwel iedere lading transporteren. Van deellading tot een complete lading verzorgen we het transport voor onze opdrachtgevers. Van goederen op het gebied van consumentenproducten tot aan conserven gestapeld op pallets. Op onze thuisbasis in Zaltbommel zit een vakkundig team klaar om uw transportopdracht aan te nemen en vakkundig te begeleiden van A naar B. Door onze goede service hebben we een jarenlange vaste samenwerking opgebouwd met onze relaties.

Groupage via ons warehouse

Door de koppeling met ons warehouse verzorgen we ook veelvuldig deelladingen op efficiënte wijze naar de gewenste plaats van bestemming en terug. Samen met onze deskundige chauffeurs zorgt ons team ervoor dat uw goederen veilig, zonder schade en exact op tijd op de juiste plaats aankomen.

Nieuws

Meer nieuws