Organisatie

Met ruim 90 jaar ervaring is Vos Transport Zaltbommel een veelzijdige transportonderneming die zich met name richt op transport over de weg en het water binnen Nederland, de Benelux, Noord Frankrijk en Duitsland. Naast het verzorgen van de logistiek binnen de food- en non-food sector verzorgen wij ook de assemblage en (tijdelijke) opslag van goederen in ons moderne warehouse met een capaciteit van 27.500 m2. Daarnaast heeft Vos Transport Zaltbommel een specialistische afdeling die de assemblage en het voorraadbeheer van dozen voor de AGF- en bakkerijsector binnen Nederland verzorgt.

Servicegericht

Door onze kernwaarden Klantvriendelijkheid, Flexibiliteit, Betrouwbaarheid en Oplossingsgericht weten we onze vaste klanten iedere dag weer tevreden te stellen. We zijn graag het verlengstuk van uw organisatie en denken graag mee en vooruit om uw logistiek zo praktisch en efficiënt mogelijk in te richten.

Centrale ligging aan A2

Vanuit onze moderne hoofdlocatie in Zaltbommel, centraal gelegen direct aan de noord-zuid verbinding A2 op industrieterrein De Ooijk, zijn we in staat om aan vrijwel iedere transportvraag te voldoen.

Samenwerking

En waar Vos Transport Zaltbommel zelf niet het specialisme of de capaciteit in huis heeft, weten we ons gesteund door diverse collega transportbedrijven waar we nauwe samenwerkingen mee hebben opgebouwd. Zo weten we u als opdrachtgever altijd tevreden te stellen en een zorg uit handen te nemen.

Waarom Vos Transport Zaltbommel?

Uw logistieke vraagstukken en opdrachten zijn bij Vos Transport Zaltbommel in vertrouwde handen. Hieronder de kernwaarden die onze dienstverlening zo sterk maken en waarom veel vaste opdrachtgevers voor ons hebben gekozen:

  • Persoonlijke klantbenadering
  • Betrouwbaar
  • Alle logistieke diensten onder 1 dak
  • Krachtige partner voor distributiecentra
  • Ruim 90 jaar ervaring in transport en logistiek

Nieuws

Meer nieuws