Werkplaats

Eigen onderhoudsafdeling transportvloot

Uniek is ook onze eigen werkplaats. Om het wagenpark in optimale conditie te houden en direct in te kunnen spelen op calamiteiten onderweg doen we het onderhoud in eigen beheer. In een goed geoutilleerde garage zorgt vakkundig personeel ervoor dat ons materieel in optimale conditie wordt gehouden. Ook verrichten we onderhoudswerkzaamheden voor derden.

Eigen wasstraat

De eigen wasstraat houdt de trucks verder spic en span, want onze wagens zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Voor onze chauffeurs ook een toegevoegde waarde; zo zorgen ze ervoor dat ze telkens weer met een schone representatieve wagen de weg op kunnen.

RDW keuringsstation

Ons garagebedrijf is er niet alleen voor het dagelijks onderhoud aan de wagens, maar inmiddels ook uitgegroeid tot RDW gecertificeerd APK keuringsstation. Ook is onze werkplaats gecertificeerd en voorzien van de benodigde apparatuur om een tachograaf in te bouwen, te activeren en te keuren.

Alles in eigen huis, waardoor onze wagens en chauffeurs gegarandeerd veilig en volgens de laatste milieueisen de weg op kunnen.

 

Nieuws

Meer nieuws