Opslag

Voor zowel de food (conserven) als de non-food sector heeft Vos Transport Zaltbommel voldoende ruimte om goederen op te slaan. Wij kunnen uw producten voor korte of langere tijd opslaan. Ons geavanceerde Warehouse Management Systeem plant, registreert en reguleert uw producten. Het systeem geeft u als klant ook 24/7 inzicht in de status van uw voorraad en lopende logistieke orders.

Onze warehouse medewerkers behandelen uw producten met aandacht en zorg. Voor het verzorgen van de VAL-activiteiten maken wij, indien we extra capaciteit nodig hebben, gebruik van vaste uitzendbureaus die thuis zijn in de logistieke dienstverlening. Zo kunnen we altijd aan uw aanvullende logistieke wensen voldoen.

Duurzaamheid

Het warehouse van Vos Transport Zaltbommel is multifunctioneel en duurzaam ingericht. Verder zijn er diverse milieumaatregelen getroffen en zijn er in de ruimten bewegingsmelders aangebracht waardoor het licht alleen brand als er mensen aan het werk zijn.

Beveiliging

Het warehouse beschikt bovendien over een geavanceerd toegangs- en alarmsysteem. Ook aan de terreintoegang is extra aandacht besteed. Om de brandveiligheid te verhogen is ons warehouse opgedeeld in aparte compartimenten.

Nieuws

Meer nieuws