Dozen voor AGF en bakkerswereld

Met geautomatiseerde vouwmachines verzorgt Vos Transport Zaltbommel al jarenlang de assemblage, opslag en verdere distributie van golfkarton dozen voor de AGF-sector. Maar ook in de bakkersindustrie zie je steeds vaker dozen staan die bij ons vandaan komen. Vaak zijn dit praktische displaydozen die zowel bescherming bieden tijdens transport maar vervolgens ook als praktische displaydoos in de winkels worden geëtaleerd.

Opzetten van dozen

In het moderne ‘opzetcentrum’ hebben we meerdere lijnen staan om plano dozen te verwerken tot opgezette dozen. Geheel geautomatiseerd. Deze dozen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze hebben echter een ding gemeen: kwaliteit van de bovenste plank en innovatief qua uitvoering.

Smurfit Kappa TWINCORR

Vaste opdrachtgever op het gebied van het opzetten van dozen is Smurfit Kappa TWINCORR, internationaal producent van golfkartonnen transport- en displayverpakkingen.

Opslag en distributie

De opgezette dozen worden opgeslagen en/of verder getransporteerd naar de eindgebruikers of door hen afgehaald. Belangrijk daarbij is dat Vos Transport Zaltbommel is gevestigd in het hart van Nederland, dus voor iedereen binnen redelijke afstand bereikbaar.

Nieuws

Meer nieuws