Nieuwe Linde pallettruck tilt de Vos-vloot op hoger niveau

Bij Vos Transport Zaltbommel hebben we de overtuiging dat goed materieel voor intern transport zorgt voor optimale kwaliteit in het werk. Dat is goed voor onze opdrachtgevers die daar de vruchten van plukken. Maar ook voor onze medewerkers, die met goed materieel efficiënter en veiliger kunnen werken. Win-win dus en daar houden we van bij Vos!

Linde Pallettruck, type T25SP

Na een grondig vooronderzoek naar de capaciteitsbehoefte en de gewenste prestaties op de werkvloer, is de keuze gevallen op de robuuste Linde Pallettruck, type T25SP. De T25SP is een innovatieve elektrische pallettruck met een praktisch sta-platform. Uitermate geschikt voor het efficiënt laden en lossen van vrachtwagens, maar ook bijzonder wendbaar bij het rangeren en omslaan van pallets. Met een hefvermogen van maximaal 2500 kg (2,5 ton) hebben we er een echte zware jongen bij op de werkvloer. En voor de echte cracks nog even de draaicirkel: 2019 mm, dus uiterst wendbaar.

Linde pallettruck

Comfort en gebruikersgemak zorgen voor veilig werk

De nieuwe Linde pallettruck is voorzien van de laatste techniek en features op het gebied van bedieningsgemak en veiligheid. Dat vinden we bij Vos Transport Zaltbommel ook belangrijk, naast de productiviteit van een machine. Want de mensen moeten uiteindelijk het werk doen en plezier en comfort in je werk zorgen voor betere prestaties, meer veiligheid en daardoor minder uitval.

30% minder vibraties, schokken en trillingen

Een voorbeeld van een belangrijke feature op de nieuwe Linde pallettruck is bijvoorbeeld de werkplek voor de bestuurder die volledig is losgekoppeld van het chassis en daarnaast ook nog eens gedempt is. Het platform en het stuursysteem vormen zo samen een compacte eenheid. Dat zorgt voor ongeveer 30% minder vibraties, schokken en trillingen, hetgeen de gezondheid van de bestuurder weer ten goede komt.