Jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

Op 14 januari dit jaar werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden bij Vos Transport Zaltbommel. Het was een druk bezochte receptie. Zeker ook omdat financieel directeur Govert van de Werken een terugblik gaf op het afgelopen jaar 2016, dat voor Vos een goed jaar mag worden genoemd. En natuurlijk werd er ook vooruitgeblikt; wat zijn de plannen voor het nieuwe jaar en in hoeverre verwacht de directie de positieve lijn voort te kunnen zetten. Ook al is hij meestal voorzichtig met voorspellingen, uit de woorden van Govert viel de positieve verwachting voor 2017 zeker op te maken.

Trouwe medewerkers maken het bedrijf

Succesvol zijn als bedrijf doe je niet alleen door het nemen van de juiste beslissingen en het sluiten van de juiste contracten. Dat blijkt zeker ook uit het feit dat er maar liefst 10 jubilarissen naar voren werden gehaald tijdens de bijeenkomst. Trouwe en loyale medewerkers dragen bij aan een succesvolle onderneming!

Oorkondes Transport en Logistiek Nederland

Het regende oorkondes en onderscheidingen. De jubilarissen die maar liefst 25 en 40 jaar trouw zijn aan het bedrijf kregen een bijzondere persoonlijke oorkonde die is uitgegeven door TLN, de landelijke brancheorganisatie voor Transport en Logistiek Nederland. Ook die organisatie waardeert het enorm dat medewerkers zoveel betekenen voor de branche en zo trouw zijn aan hun werkgever en bedrijf.

Hieronder de jubilarissen op een rijtje:

  • 12,5 jaar in dienst: Colinda Keijnemans en Leo van Aalst
  • 25 jaar in dienst: Anton Kivits, Evert van Aalst, Ton Bammens en Jan Vos
  • 40 jaar in dienst: Aart Vos, Arie Vos, Gijs Keijnemans en Leo de Putter

Een welverdiend pensioen

Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om op gepaste wijze afscheid te nemen van een drietal medewerkers die na een lang werkzaam leven van hun welverdiende pensioen mogen gaan genieten. Chapeau en hartelijk dank ook aan deze heren: Theo van Hees, Huub Martens en Henk Moors.

Op een gezond en succesvol 2017!

Natuurlijk was er tijdens deze nieuwjaarsreceptie ook alle gelegenheid om elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar 2017. Met een fraaie toost op een gezond en succesvol nieuwjaar 2017 voor het bedrijf en alle medewerkers van Vos Transport Zaltbommel!