Opening nieuw distributiecentrum

We zijn er trots op dat we met ingang van 1 september 2022 ons nieuwe logistieke distributiecentrum in Zaltbommel in gebruik hebben kunnen nemen. Het gebouw beschikt over een BREEAM certificaat van de graad ‘excellent’ en heeft daarmee een zeer hoge duurzaamheidsscore. Daarnaast is bij de realisatie van de bouw extra aandacht besteed aan een goede, landschappelijke inpassing.

Het distributiecentrum beschikt over ruim 18.000m² aan warehouse ruimte met daarnaast een mezzanine van ruim 2.000m². Ook is er een totale kantoorruimte van 1.200m² aanwezig, verdeeld over 2 verdiepingen.

Met de opening van dit distributiecentrum hebben we twee belangrijke doelstellingen kunnen realiseren namelijk 1.) centralisatie van onze warehouse activiteiten en 2.) verdere uitbreiding van onze warehouse activiteiten. Daarnaast kunnen we met de realisatie van dit nieuwe distributiecentrum onze dienstverlening richting onze klanten naar een nog hoger niveau tillen.

Een woord van dank gaat uit naar Intospace 11 bv en aannemingsbedrijf Wouters voor de prettige samenwerking bij de realisatie van ons nieuwe logistieke centrum.

Op zaterdag 24 september 2022 hebben we ‘open huis’ gehouden waarbij we ons personeel de mogelijkheid hebben geboden om onder het genot van een hapje en een drankje het pand te bezichtigen

.