Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Op 7 januari jl hebben we onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Vanwege de wel bekende coronaperikelen was het 3 jaar geleden dat we deze voor het laatst hebben kunnen houden. Tijdens deze bijeenkomst praatte de directie ons bij over de huidige stand van zaken van ons bedrijf terwijl ook een vooruitblik werd gegeven inzake de plannen voor het net begonnen jaar.

Bovendien werden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij ontvingen allemaal de bijbehorende speld van TLN inclusief oorkonde. Daarnaast kreeg een ieder nog een cadeau aangeboden als aandenken. Dit jaar waren er 4 personen welke 12,5 jaar in dienst waren. Bovendien werden er 4 personen in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig dienstverband. Tot slot werd afscheid genomen van 7 personen welke gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Ze zijn allemaal heel lang werkzaam geweest bij ons bedrijf. Ze behoorden, zoals men dan in de volksmond ook wel noemt, bij het inventaris van het bedrijf. Met dit afscheid verliezen we bijna 300 jaar aan werkervaring!

Na dit officiële gedeelte was een informeel samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. We kunnen terugzien op een zeer geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met een voortreffelijke opkomst!